Tifani Tramp se verila sa 23-godišnjim milijarderom FOTO

Tifani Tramp iskoristila je poslednji dan svog oca kao predsednika SAD kako bi objavila da je verena sa svojim partnerom, milijarderom Majklom Bulosom.

Sreda, 20.01.2021.

09:38

Izvor: DailyMail

Tifani Tramp se verila sa 23-godišnjim milijarderom FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Dvadesetsedmogodišnja ćerka Donalda Trampa objavila je fotografiju sa partnerom iz Bele kuće, opisujući veridbu sa 23-godišnjim Bulosom kao njeno najposebnije sećanje iz očeva mandata.

"Bila mi je čast da proslavim mnoge prekretnice, istorijske prilike i da stvorim uspomene sa porodicom u Beloj kući. Ništa posebnije od moje veridbe sa neverovatnim verenikom Majklom", napisala je i dodala kako je par uzbuđen zbog svog idućeg poglavlja.

Bulos, naslednik nigerijskog konglomerata Bulos enterprajzes, teškog više milijardi dolara, rođen je u Libanu, a odrastao u Nigeriji pre nego što se preselio u SAD nakon što je upoznao Tifani.

Izvor navodi kako bi par mogao da živi na Floridi, gde je Tifani već gledala imanja. Tramp i Melanija navodno planiraju da se penzionišu takođe na Floridi.

Tifani i Majkl su u vezi otkako su se upoznali na Mikonosu u Grčkoj u leto 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.