Modna inspiracija za ponedeljak: Stiglo je proleće, ali obucite se toplo FOTO

Iako je nekoliko dana zaredom bilo veoma toplo, ponovo nas očekuju niže temperature, naročito ujutru.

Nedelja, 04.04.2021.

09:45

Izvor: B92

Modna inspiracija za ponedeljak: Stiglo je proleće, ali obucite se toplo FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Neslavni ponedeljak provedite u toploj i komfornoj garderobi. Inspiracija nam stiže sa ulica Njujorka i Los Anđelesa, ali i od prepoznatljivih brendova i poznatih ličnosti.

Animal print za prohladne prolećne dane

Printovi su veoma popularni i ove sezone, a posebno se ističu floralni i animal print. Irski model Vog Vilijams nosila je crnu odevnu kombinaciju koju je upotpunila crno-belim kaputom sa printom zebre. Toplo i praktično.

Foto: Profimedia

Trenč kaput

Manekenka Krisi Tajgen očarala je maslinasto zelenim kaputom koji po kroju i boju podseća na military model. Tašna je pun pogodak jer se apsolutno usaglašena sa obućom, ali i stilom kaputa.

Foto: Profimedia

Udobni džins i topla rolka

Ćerka Mika Džegera, Džordžija Mej Džeger novo je lice kampanje brenda Wrangler. Udoban džins u kombinaciji sa bež rolkom učiniće da se osećate komforno i ležerno.

Foto: Profimedia

Elegancija pre svega

Najnovija kolekcija brenda Ralf Loren kombinuje je klasične boje i kroj. Pantalone sa dubokim strukom, bluza i sako upotpunjeni su udobnom obućom i praktičnom tašnom. Marama oko vrata daće kompletnom outfit-u notu elegancije i poslovnosti.

Foto: Profimedia

Teksas jakna je ponovo u trendu

Glumica i model Kapris Bure odabrala je outfit koji je praktičan ukoliko imate mnogo obaveza tokom dana. Helanke ili uske farmerke, čizme i topla teksas jakna ugrejaće vas i dati vam dodatnu energiju tokom dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare