Dženifer Aniston postaje majka u 52. godini?

Poznata američka glumica Dženifer Aniston (52), prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin u popularnoj američkoj komediji "Prijatelji", obradovala je dugogodišnje prijatelje i kolege vešću da će postati majka, preneli su mediji.

Utorak, 13.04.2021.

11:25

Izvor: Super žena

Dženifer Aniston postaje majka u 52. godini?
Foto: EPA/NINA PROMMER

Podeli:

Ova vest jedna je od udarnih vesti u svetskim medijima. Tako su brojni svetski mediji naveli da je Dženifer Aniston odlučila da posle dva razvoda usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku i da proces usvajanja traje već godinu dana.

Napominju da Dženifer Aniston, inače, već godina finansira ovo sirotište. Završetak usvajanja očekuje se u junu ove godine.

"Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima", zaključuje izvor koji prenose svi svetski mediji.

Vest je, navodno, saopštila kolegama i prijateljima iz serije "Prijatelji", na snimanju nastavka ove popularne serije, koje je ovog meseca počelo, na radost miliona fanova širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.