B92.net pokreće dve nove zvanične Viber zajednice – pridružite nam se

Danas, više nego ikad, želimo da nove informacije dobijemo brzo, da budemo sigurni da su tačne i da odgovore baš na ono što nas zanima. Istovremeno, želimo da ih dobijemo tamo gde provodimo najviše vremena.

Četvrtak, 15.04.2021.

16:48

Izvor: Super žena

B92.net pokreće dve nove zvanične Viber zajednice – pridružite nam se

Podeli:

Upravo zbog toga, B92.net na Viber donosi dve nove zajednice na Rakuten Viber - omiljenu platformu za razmenu poruka našeg regiona!

Smatramo da je tema mentalnog zdravlja veoma važna, danas možda i više nego ikad. Pozivamo te, zato, da postaneš deo zvanične Viber zajednice projekta #kakosi. Kroz nju ponudićemo odgovore na brojne nepoznanice. Kako ćemo putovati u budućnosti? Gde ćemo se družiti? Kako će izgledati radno mesto, a kako učionica? Šta možemo da uradimo da se osećamo bolje? Zajedno ćemo tragati za tim - šta možeš da uradiš za sebe da se osećaš bolje? gde da pronađeš inspiraciju? kako da se nosiš sa stresom i pritiscima? Od psihološke pomoći i stručnih saveta, pa sve do umetnosti, kuvanja i sporta - svaka tema je važna. Želimo da ih pokrenemo zajedno. Želimo da se osećaš bolje.

Da postaneš član #kakosi zajednice klikni OVDE

Zanimaju te ženske teme? Ko su “super žene”? Moda, zdravlje, lepota, nega, najbolji recepti, horoskop, najlepše ljubavne priče, najuspešniji Instagram nalozi svetskih lepotica – pronađi više informacija i saveta u zvaničnoj Viber zajednici Super žena. Koliko košta Luj Viton torbica u obliku aviona? Ko je prva arapska astronautkinja? Šta je ključno za dobru kafu? Ko je najbogatija žena na svetu?

Da postaneš član Super žena zajednice klikni OVDE

I to nije sve!

Tu je i naša B92 Viber zajednica u kojoj svakoga dana dobijate najvažnije informacije, upravo one za koje znamo da ćete odmah poželeti da ih prosledite svojim Viber kontaktima.

A ako ste baš toliki fan sporta da nemate vremena ni za šta drugo – kolege iz sportske redakcije čekaju vas u našoj B92 Sport Viber zajednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare