Rebel Vilson nastavila sa transformacijom: Komičarka i dalje drastično gubi kilograme

Cilj joj je da bude zdrava, a ne mršava.

Nedelja, 25.04.2021.

09:08

Izvor: Super žena

Rebel Vilson nastavila sa transformacijom: Komičarka i dalje drastično gubi kilograme
Foto: Profimedia

Podeli:

Nije tajna da je australijska komičarka Rebel Vilson od početka godine smršala preko 18 kilograma. Na njenom Instagram profilu, mogli smo da pratimo zanimljive i komične priče koje se odnose na vežbanje, mršavljenje i zdrav način ishrane.

Bili smo u prilici da vidimo da je jela dosta voća i povrća, ali i aktivno vežbala. Njen trener Džono Kastano je povodom toga izjavio da su se fokusirali na uživanje u treninzima: "Užitak mi je da sarađujem s Rebel zbog njenog smisla za humor", rekao je.

Skorašnje fotografije sa seta u filma "The Almond And The Sea Horse", potvrđuju da je Rebel nastavila sa gubljenjem kilograma. U više navrata je istakla da su joj fokus ravnoteža i balans u ishrani i vežbanju, a ne dijeta i i izgladnjivanje: "Nije mi cilj da budem mršava, već da zdrava i da skinem kilograma kada odlučim da imam decu", jasna je komičarka.

*ALT

Podsetimo da je trener Džono istakao da je važno da vežba 45 minuta pet dana u nedelji, u kombinaciji sa zdravom ishranom, kako bi se postigao brzi rezultat.

"Vežbe sa tegovima za biceps, plank za sagorevanje masti sa stomaka i bitno je da je telo u pokretu", potvrdio je Kastano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.