3 znaka koja u budućnosti očekuje veliki uspeh

Do 20. maja u sezoni vladavine Bika, ove horoskopske znake očekuje lep period.

Subota, 01.05.2021.

13:50

Izvor: B92

3 znaka koja u budućnosti očekuje veliki uspeh
Foto: Shutterstock/Look Studio

Podeli:

Bik

Sunce u vašem znaku donosi lepe prilike, a Merkur je u spoju sa Suncem, što vam daje energiju da se posvetite ispunjenju ljubavnih želja. Početkom maja, Merkur i Venera ulaze u Blizance i pomoći će vam da rešite probleme koje odlažete, ali i da šarmirate osobu o kojoj već duže vreme razmišljate.

Strelac

Povoljan ljubavni period je pred vama. Iako vam je naglašen avanturistički duh, u ovom periodu ćete oprezno ući u novu vezu. Ipak, Mlad Mesec u Biku pomaže da se oslobodite ovih blokada i počeće novi ciklus ljubavi. Otpustite stara uverenja i krenite u romantičnu avanturu.

Devica

Povoljne promene na poslu će vas podstaći da razmislite u kom pravcu će ići karijera. Pre nego što donesete bitne poslovne odluke, porazgovarajte sa ljudima kojima verujete i razmislite da li su one u skladu sa vašim ciljevima. Dobre vesti vam stižu sredinom maja, kada Jupiter tranzitira u Ribe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare