Bili Ajliš u provokativnom izdanju u britanskom Vogu FOTO

"Hvala britanskom Vogu što poštuje moju viziju", napisala je na svom Instagramu Bili Ajliš i podelila fotografiju naslovne strane i fotografije sa snimanja editorijala.

Ponedeljak, 03.05.2021.

09:48

Izvor: B92

Bili Ajliš u provokativnom izdanju u britanskom Vogu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Mlada američka pevačica i tekstopisac, poznata po atraktivnim video i audio efektima, ni na ovoj naslovnoj strani se ne smeje.

I pored kritika zbog ekscentričnog stila oblačenja, pa i onih da se nikada ne smeje na fotografijama, ona ostaje pri stavu da je "osmeh čini slabom i bespomoćnom".

Dobitnica čak četiri nagrade Gremi 2020. godine (za pesmu godine, kompoziciju godine, album godine i nagradu za najboljeg izvođača) ima veliku pažnju publike i javnosti pa se tako prati sve oko nje pa i njen modni stil.

Poznato je da izbegava usku odeću, koja naglašava liniju tela, kako ne bi izazivala pažnju i dala povod javnosti da komentariše njen izgled i seksualnost. U svojim spotovima uglavnom je nosila široke dukseve, trenerke, majice, kako bi njen glas i njena umetnost bili u prvom planu.

Njen stav je i da se na žene na javnoj sceni preterano gleda kao na seksualne objekte pa će ova naslovna strana zasigurno imati veliki odjek.

"Volim ove fotografije i svidelo mi se da radim ovo snimanje. Radite šta god vam se radi kad god vam se radi", napisala je ispod jedne od fotografija sa ovog provokativnog editorijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.