Pevačica pokazala liniju: "Staru Adel si sakrila, gde je nestala?" FOTO

Obožavaoci britanske muzičarke Adel još jednom su se iznenadili videvši njenu novu figuru. Drago im je što se i dalje zdravo hrani, jer su svesni da tako podstiče i druge na kvalitetniji način života

Četvrtak, 06.05.2021.

14:56

Izvor: 24sata.hr

Pevačica pokazala liniju:
Foto: Profimedia

Podeli:

Pevačica Adel proslavila je juče 33. rođendan i tim povodom obradovala je milione pratilaca na Instagramu podelivši tri nove fotografije. Inače, retko objavljuje slike na društvenim mrežama pa su se fanovi i te kako razveselili videvši njenu novu, vitku liniju. Tako se, na primer, pre jučerašnje objave, poslednji put oglasila u januaru ove godine, sećanjem na album "21", tačnije, na desetogodišnjicu albuma.

*ALT

"Srećan rođendan, kraljice naša. Predivno izgledaš", hvalili su je. Komplimenti su se ređali, a bilo je i pitanja "Gde je nestala stara Adel, gde ju je sakrila?"

Ipak, našlo se i nekoliko kritičara, koji Adel zameraju to što još uvek nije objavila novi album.

"Je li ovo najava albuma? Kad će više?", nestrpljivi su obožavaoci.

Adel je u potpunosti promenila način ishrane, a strani mediji navode da je izgubila oko 45 kilograma. Redovno trenira, zdravo se hrani, ne gladuje i ne preskače obroke.

Počela je da mršavi nakon što se 2019. razišla od supruga Sajmona Koneckija (46). Pre dva meseca strani mediji su došli do podataka da prema sudskim dokumentima nijedna strana neće plaćati alimentaciju. Brakorazvodna parnica navodno još traje, a par je dobio zajedničko starateljstvo nad sinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.