Biciklističke i stav: Samopouzdanje plus-sajz manekenke za primer svima

Bez obzira da li hoda na ulicama ili modnim pistama, manekenka deluje moćno i samouvereno.

Petak, 07.05.2021.

10:40

Izvor: superžena

Biciklističke i stav: Samopouzdanje plus-sajz manekenke za primer svima
Foto: Profimedia

Podeli:

Ešli Grejem važi za jednu od najlepših žena sveta, a svojim primerom ponovo je ohrabrila žene i pokazala kako se ruše predrasude i tabui.

Čuvena plus-sajz manekenka koja ima preko 90 kilograma nedavno je uslikana u šetnji na ulicama Santa Monike, u jednom krajnje opuštenom, sportskom izdanju. Široku žutu duksericu uparila je sa crnim biciklističkim, a ceo izgled zaokružila je patikama i tašnom koju je prebacila preko ramena.

Po pitanju odevne varijatne, modna javnost nije imala zamerke, a većina pohvala su bile upućene na račun njenog stava - jer bez obzira da li hoda na ulicama ili modnim pistama, manekenka deluje moćno i samouvereno.

Podsetimo, ova 33-godišnjakinja, prošle godine dobila dete, sina Ajzaka i godinama glasno govori o ženskom samopouzdanju i prihvatanju svih svojih mana i vrlina:

"Moje telo je promenilo način razmišljanja modne industrije i naučilo me je da mogu da radim sve što želim dok god radim stvari zbog kojih se osećam dobro i koje donose pozitivne promene", rekla je manekenka.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.