Saobraćajna nezgoda mu uništila lice: Gde su sada Anita i Drezik iz "Nestašnih godina" FOTO

Sredinom devedesetih godina na malim ekranima se pojavila serija "Nestašne godine", koja je uticala na živote mnogih tinejdžera.

Petak, 07.05.2021.

11:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Cela generacija gledala je australijsko TV ostvarenje o grupi srednjoškolaca i njihovim ljubavima, problemima, nestašlucima. Mnogo glumaca je prošlo kroz seriju, ali ipak u centru pažnje je bila priča Anite i Drezika, verovatno najpopularnijeg para u istoriji tinejdžerskih serija.

Podsetimo, Kalan Malvej, koji je glumio Drezika, i Lara Koks, koja je tumačila lik Anite, svoju ljubav iz serije preneli su i u privatne živote. Nažalost, njihova veza nije dugo trajala i par se razišao početkom dvehiljaditih.

Svako je krenuo svojim putem i, iako su ostvarili niz zapaženih uloga, njihovi privatni životi su bili u središtu interesovanja stranih medija.

Kalan Malvej godinama se zabavljao s Larom Koks, partnerkom iz serije, a danas je u braku sa Rejčel Tomas, s kojom ima ćerku. Igrao je u holivudskim blokbasterima "300: Uspon carstva", "Kapetan Amerika: Zimski vojnik" i "Betmen protiv Supermena: Zora pravde".

Doživeo je 2003. tešku saobraćajnu nesreću, koja mu je ostavila trajne posledice na licu: "Mislio sam da je sa mnom gotovo. Oporavak je dugo trajao, jer mi je celo lice palo. Ipak, moglo je da bude mnogo gore. Neverovatno je da sam ovako prošao, budući da su lekari mojim roditeljima, odmah posle nesreće, rekli da najverovatnije neću preživeti, a ako i uspem, da ću vegetirati jer mi je mozak pretrpeo ozbiljna oštećenja", rekao je jednom prilikom Malvej.

Njegova koleginica i bivša ljubav Lara Koks nastavila je da glumi u serijama, kao što su "Zakon i red", "Vreme i mesto", "Daleko od kuće". Mnogi muškarci bili su zaljubljeni u Anitu, a danas ima 43 godine i izgleda skoro isto kao u seriji, kao da i nije ostarila. Privatno, vodi miran život, udata je i ima dva sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.