Prvo polufinale i moda: Najekscentričniji kostimi sa Evrosonga koje ćemo svi da upamtimo FOTO

Prvo polufinale Evrosonga održano je sinoć u Roterdamu, gde su se publici predstavili muzičari iz 16 zemalja, od kojih je 10 prošlo dalje.

Sreda, 19.05.2021.

08:47

Izvor: superžena

Prvo polufinale i moda: Najekscentričniji kostimi sa Evrosonga koje ćemo svi da upamtimo FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Voditelji 65. takmičenja za pesmu Evrovizije su bili Šantal Janzen, TV voditeljka, i pevač Jan Smit, dvostruka holandska evrovizijska predstavnica Edsilija Rombli i zvezda Jutjuba Niki de Jager.

Sem za muziku, publika je kao i uvek, zainteresovana i za scenske kostime izvođača. Većina pevača i pevačica u fokus su stavili prenaglašena i kičaste odevne izbore, što je trend godinama unazad. Mnogi su komentarisali da izvođači upravo tako privlače pažnju.

Ono što je sigurno, neki su se i zabavili gledajući razne stilske "predstave". Vladala je srebrna boja, cirkoni, šljokice, dezeni inspirisani folklorom, ali i kostimi u vidu anđela, šake itd...

Što se tiče šljaštećih elemenata, predstavnica Kipra je prednjačila - viseće perlice, cirkoni, sjaj u kombinaciji sa plesačima u crvenim kostimima zajedno su osvojili scenu.

*ALT

Motive iz folklora pevačica iz Rusije je prenela na predimenzioniranu haljinu kombinujući sa crvenim radničkim kombinezonom.

*ALT

Predstava stilizovanog anđela koji dolazi iz Norveške u svetlucavom odelu dominirala je scenom.

*ALT

Pevačica iz Ukrajine se opredelila za crnu kombinaciju koju je uparila sa jaknom zelene boje koja podseća na jamboliju.

*ALT

Podsetimo, Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina su prošli u finale, a niko iz zemalja regiona nije prošao dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.