Astrologija i brak: Najbolje supruge po horoskopu

Ako želite da imate odličan i stabilan brak onda za suprugu svakako morate izabrati ženu u znaku Raka.

Petak, 11.06.2021.

19:23

Izvor: B92

Astrologija i brak: Najbolje supruge po horoskopu
Foto: shutterstock/Pavlo Melnyk

Podeli:

Lav

Smtraju se da Lavice znaju baš da vole. Njihov način je možda drugačiji, ali kada istinski vole one su iskrene i uz nju se možete osećati sigurno. Ona je hrabra, neustrašiva i neverovatno sposobna, a kada su deca u pitanju jako požrtvovana. Kao prava Lavica, ona je ta koja čuva svoju porodicu, a od partnera očekuje da joj bude oslonac i podrška.

Jarac

Žene Jarčevi su teško dostupne, na prvi pogled i hladne, ali su jako emotivne. Odgovorne, požrtvovane i posvećene su kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku sa njom. Kako su uglavnom u pitanju osobe koje vole tradiciju, porodica ima je jako važna. Ona dobro zna kakvog čoveka ima pored sebe i koliko on vredi, zato će dati sve od sebe da iz njega izvuče ono najbolje.

Rak

Rakovi su poznati kao osećajna i osetljiva bića, a upravo je to ono što ih čini dobrim suprugama. Sposobnost da istinski vole čini ženu Raka spremnom da učini sve za svog partnera. Žena rak uvek će se truditi da se svi oko nje osećaju prijatno, a uz sve to odlična je domaćica i majka, prenosi Haber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.