Ben Aflek snimljen u kazinu bez Dženifer Lopez, a društvo mu je pravila ova žena FOTO

Američki glumac Ben Aflek (48) je viđen u kazinu u Las Vegasu bez Dženifer Lopez (51). Ali, s njim je ipak bila jedna žena i to ni manje ni više - njena majka Gvadalupe Rodriguez (75).

Subota, 12.06.2021.

09:14

Izvor: B92

Ben Aflek snimljen u kazinu bez Dženifer Lopez, a društvo mu je pravila ova žena FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Trenutno, Ben u Las Vegasu radi na novom projektu gde snima novi film, a Rodrigezova je uslikana kako radosno razgovara sa kamermanima i obezbeđenjem.

Američki mediji navode da je Gvadalupe razgovarala s Benom koji joj je obećao da više nikad neće povrediti njenu mezimicu, jer ju je navodno, varao dok su bili vereni pre 17 godina: "Oduvek je volela Bena i naterala ga je da obeća da neće slomiti srce njene ćerke", izjavio je neimenovani izvor za tabloid Star.

Foto:Profimedia

I dok Ben i buduća tašta provode vreme u Las Vegasu, Dženifer Lopez je za to vreme uslikana u Majamiju.

Podsetimo Ben je zaprosio Dženifer 2002. godine, par je odlagao venčanje sve do 2004. kada se zvanično rastao. Par su nekada zbog popularnosti zvali "Benifer", a i posle razlaza su ostali u odbrim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare