Šta svaki horoskopski znak najviše čini srećnim

Blizanci su srećni kad razmenjuju ideje sa drugima, Vage uživaju u provodu.

Ponedeljak, 14.06.2021.

15:01

Izvor: B92

Šta svaki horoskopski znak najviše čini srećnim
Foto: shutterstock/Ann Haritonenko

Podeli:

Ovan

Vole nove avanture sa partnerom pa može da postane čak i zavisan od seksualnih poduhvata. Voli da proba nove stvari, da ide na nova putovanja i drži ih uzbuđenje i želja za novim iskustvima.

Bik


Da bi bio srećan i zadovoljan, Bik mora da ima osećaj sigurnosti u svemu što radi. On je praktičan i realan čovek koji čvrsto stoji na zemlji i koji se ne zanosi nerealnim planovima. Zna što želi i kako to želi. Materijalna sigurnost mu je na vrhu liste životnih prioriteta.

Blizanci


Srećni su kad da razmenjuju ideje sa drugima, to ih mentalno pokreće i žele da čuju drugačije mišljenje od svog. Zato su jako srećni kada upoznaju nove ljude. Inspirisani su drugima da dožive neka zabavna iskustva i da iskoriste što život može da ponudi.

Rak


Porodica im čini veliko zadovoljstvo i sreću. Ne mogu da zamisle da rade bilo šta osim da brinu o svojoj porodici, to ih najviše usrećuje.

Lav

Pripadnik ovog vatrenog znaka voli da bude u centru pažnje i tad je najsrećnini. On voli da je uvek u pravu (čak i kad nije), obožava da prima komplimente na svoj račun, ali samo ako su iskreni. Ambiciozan je i nikad se neće zadovoljiti podređenim poslovnim položajem.

Devica


Ako bismo mogli da ih opišemo u tri reči, to bi bile praktičnost, analitičnost i marljivost. Srećni su kada moraju da reše neki problem. Vole da reše neke zadatke i kad imate obaveze. Bitno je da je sve savršeno oko njih i onda nemaju razloga za brigu, ali taj savršeni mir je teško postići.

Vaga


Ovo su vrlo društveni ljudi, koji život ne mogu da zamisle bez prijateljstva. Česti izlasci, zabave do kasnih sati i upoznavanje novih lica je nešto što ih usrećuje. Ne podnose jednoličan život i predvidljivu rutinu, a najgore od svega im pada samoća, zbog koje mogu da budu duboko nesrećne.

Škorpija

Ne podnose prosečan život – uvek teže višim ciljevima u kojima mogu da iskažu veliku pronicljivost. Vrlo su ambiciozni i vole da budu na vrhu poslovne lestvice, pa ih usrećuje svaki uspeh vezan uz njihovu karijeru. Iskreni su i vole otvoreno dakritikuju kad uvide da neko u nečemu greši, ali ako su pogrešno shvaćeni biće jako nesrećni.

Strelac

Voli da zarađujete, ali i da troši novac. Jedino što nije u redu je što nemaju meru ni u čemu. Uvek idu „na veliko“. Nije bitno odakle novac dolazi, dok god ga dobijaju. Vole da rizikujete i uvek će pre odabrati da rade od kuće, a ne iz kancelarije. Vole svoju slobodu. Optimistični su i znaju da je kosmos na njihovoj strani i da će dobiti sve što zamislite.

Jarac


Imaju veliko poštovanje za porodicu i tradiciju. Bitne su im uspomene, proslave, porodični običaji. Rođendani svih bliskih ljudi se ne propuštaju, a i sami vole da slave svoj rođendan.

Vodolija

Najsrećniji je okružen prijateljima. Samoća ga jako pogađa i ne podnosi je. Oni se u svakom trenutku vole da osećaju korisnima, žele nešto da rade i stvaraju, ponekad i u ime boljeg sveta. Ne čudi što baš među njima ima mnogo inovatora, jer tako osećaju da su učinili dobro, a to ih baš veseli.

Ribe

Lako grade emotivne odnose sa drugima. Kada osete da nešto nije u redu sa porodicom ili bliskim ljudima, uznemire se. Imaju jako razvijenu intuiciju, pa dosta stvari predosete. Ne oklevaju da uzmu stvar u svoje ruke i da popriča o problemu, ako već ne može da ga reši. To ih smiruje i usrećuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare