Mađarska manekenka raskošnih oblina u senzualnoj reklami FOTO

Zanimljivo je da je Zita Vas jedna od najboljih prijateljica naše glumice Teodore Đurić i na svom Instagramu je napisala da su se njih dve upoznale na Tajlandu, sprijateljile i da su od tada nerazdvojne, a zajedno su proputovale pola sveta.

Sreda, 28.07.2021.

10:33

Izvor: superžena

Mađarska manekenka raskošnih oblina u senzualnoj reklami FOTO
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Jednom prilikom ocenila je višegodišnju saradnju sa brendom "Guess", kao senzualnu, a izgleda da je nastavila u tom smeru i ovog puta.

Mađarska manekenka i glumica Zita Vas je zaštitno lice brenda "Guess", a na fotografijama sa snimanja je oduševila svoje pratioce na Instagramu.

Ovog puta zanosna Zita nije reklamirala farmerice, već je bila angažovana za snimanje materijala koji promoviše liniju kupaćih kostima i otkrila je dovoljno da svima zagolica maštu.

Za lokaciju, shodno temi, izabran je egzotični Majami, a Zita pozira u plavom kostimu sa etiketom brenda. Komplet je maksimalno istakao njene obline - bujne grudi, ravan stomak i duge noge, a vetar u kosi joj je baš prijao.

*ALT

Zitini roditelji su Mađari koji su se preselili u Kaliforniju, gde se Zita i rodila. Zita je ušla u svet glume sa 17 godina, a pojavljivala se u serijama poput "Californication" i "Big Time Rush", a glumila je i u filmu "Children of the Corn"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.