Bivši supermodel: "Želim da uživam u starenju, ne koristim botoks" FOTO

'Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje", napisala je Polina Poriškova Porizkovana Instagramu i dodala kako "ne želi da se bori protiv sebe svaki dan do kraja života"

Nedelja, 01.08.2021.

19:16

Izvor: Super žena

Bivši supermodel:
Foto: Profimedia

Podeli:

Polina Poriškova (56) je 80-ih godina punila naslovnice svih modnih časopisa. Bivši supermodel danas to više ne radi, ali rado objavljuje svoje fotografije na Instagramu i tvrdi kako odbija kulturu "večito mladih žena" koja uključuje botoks, filere i anti-aging kreme.

U iskrenoj objavi na Instagramu osvrnula se na pritisak s kojim se žene suočavaju da izgledaju savršeno dok stare. Poriškova je čak otkrila da želi da uživa ​​u starenju u punom sjaju, pa se klonila kozmetičkih injekcija poput botoksa i filera.

"Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje", napisala je Poriškova na Instagramu i dodala kako ne želi da se "bori protiv sebe svaki dan do kraja života'.. Ali, želim da iskoristim najbolje što sam dobila", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.