Nekada je osvajala filmovima, sada se upropastila botoksom FOTO

Glumica Meg Rajan (59) u poslednje vreme vrlo retko se pojavljuje u javnosti, ali nije odbila poziv na gala večeru koja se nedavno održala u Los Anđelesu. Na crvenom tepihu se pojavila u decentnoj haljini s cvetnim uzorkom, no njeno lice bilo je ono o čemu su svi pričali.

Nedelja, 10.10.2021.

11:39

Izvor: superžena

Nekada je osvajala filmovima, sada se upropastila botoksom FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Meg je 90-ih godina bila jedna od najpopularnijih glumica i omiljena "slatkica" s velikih ekrana, a svetsku slavu su joj osigurale brojne romantične komedije u kojima se pojavila. Slavna glumica je u jednom trenutku upoznala čari estetske hirurgije pa je na pragu šezdesete godine skoro neprepoznatljiva.

Njeno izbotoksirano lice koštalo ju je i sve ređeg angažmana u Holivudu, no čini se kako je to nije sprečilo u da sve češće ide pod nož. Ruže joj nisu cvetale ni u privatnom životu.

*ALT

Od glumca Denisa Kvejda razvela se 2001. godine, a zajedno su bili od 1991. i imaju sina Džeka. Godinu dana kasnije, kada je njen razvod završen, potvrdila je vezu s kolegom Raselom Krouom kog je upoznala na setu filma 2000. godine, dok je još bila u braku. Iako se u javnosti nagađalo da je Meg prevarila supruga s njim i da su se zato rastali, glumica je to opovrgnula i medijima otkrila da je razlog njihovog razvoda bila Kvejdova nevera. Meg i Rasel nisu dugo potrajali i prekinuli su nakon samo osam meseci veze.

Nakon ljubavnih prodoloma Rajan je usvojila žerku Dejzi koju ne pokazuje puno u javnosti, a par godina nakon toga je započela vezu sa muzičarem Džonom Melenkampom koji je zbog nje napustio suprugu. Par je 2017. godine objavio veridbu, a šuškalo se i da su se venčali u tajnosti iako to nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Nakon osam godina veze, pred kraj 2019. glumica je prekinula veridbu s njim i o njenom ljubavnom životu od tada nema nikakvih novosti.

Meg Rajan danas živi u Los Anđelesu, ali se, što više može, krije od medija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.