Viktorija Bekam izazvala raspravu na mrežama, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

Gostovala je u emisiji "Good Morning America" i zbog izgleda i modnog izbora bila je predmet rasprava na društvenim mrežama.

Sreda, 13.10.2021.

08:43

Izvor: superžena

Viktorija Bekam izazvala raspravu na mrežama, svi se pitaju šta joj se dogodilo  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Viktorija Bekam važi za osobu od stila, ali sudeći po kritikama koje je dobila sa Tvitera, i ova modna ikona ume da omaši. Naime, nedavno je gostovala u emisiji "Good Morning America" i opredelila se za odevne komade koje potpisuje ona sama, ali izbor boja je izgleda mnogima bio diskutabilan.

Žute somotske pantalone je uparila sa crvenim džemperom sa crnim rukavima, a od dodataka je imala zelenu tašnu.

Jarke boje su dominirale studiom, a na mrežama su njen stajling uporedili sa maskotom Mekdonaldsa – klovnom.

Ovde se nije zaustavilo komentarisanje, jer su mnogi primetili da je nešto "radila sa usnama i obrazima", te su se pitali "šta se dogodilo sa licem Viktorije Bekam".

Pevačica i dizajnerka u emisiji je govorila i o svom 22 godine dugom braku sa Dejvidom Bekamom. "On je neverovatan otac i divan muž. Jako se zabavljamo i podržavamo jedno drugo u svemu što radimo. Radi se o zabavi i uživanju u društvu te osobe. Zaista volim da budem sa njim, što je dobro nakon svih ovih godina", rekla je.

Takođe, govorila je i o deci, kao i liniji kozmetičkih preparata i ponovnom okupljanju grupe "Spajs gerls" (Spice girls).

"Uživala sam radeći na sceni, igrajući i pevajući, ali to vreme je iza mene", istakla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.