Glumila je u kultnom filmu "Nataša", a evo kako danas izgleda Tijana Kondić FOTO

Kada je imala svega 17 godina, glumica Tijana Kondić snimila je kultni film "Nataša", koji ju je proslavio. Film opisuje vreme u kom je sniman i fokus je na buntovnoj devojčici koja pokušava da razreši misteriju oko ubistva svog oca.

Četvrtak, 14.10.2021.

11:38

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tijana nije želela da nastavi da se bavi glumom, već je odmah nakon snimanja ovog filma upisala svetsku književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu, i završila ga u roku, pišu domaći mediji.

Igrala je u nekoliko studentskih filmova, reklama za inostrano tržište, radila kao PR u Kulturnom centru Beograda, s kolegama realizovala performanse o Virdžiniji Vulf, vodila emisiju Stepenište na RTS-u, organizovala izložbu o Kafki. Takođe, bila je pomoćnik reditelja na seriji "Tajne vinove loze", ali nije ostala do kraja projekta.

Radi za jednu produkciju u Tel Avivu, a o odlasku u Izrael, Tijana je svojevremeno pričala: "Tamo imam i familiju koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne časove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih reditelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negde. U pauzama između projekata pišem", kazala je.

Na njenom zvaničnom profilu možemo da vidimo kako sada izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare