"Ovo nije princeza Dajana?" Elizabet Debicki očarala sve na snimanju "Krune" FOTO

Osvanule su nove fotografije sa snimanja pete sezone serije "Kruna" i fanovi su više nego iznenađeni sličnošću glumice sa likom koji tumači.

Četvrtak, 14.10.2021.

15:25

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Nove fotografije Elizabet Debicki i Dominika Vesta, koji na snimanju pete sezone serije "The Crown" oživljavaju putovanje princeze Dajane i princa Čarlsa u Italiju 1991. godine (jedno od poslednjih zajedničkih pustovanja pre razvoda) potpuno je šokirao fanove serije – zbog sličnosti Elizabet Debicki sa princezom Dajanom.

"Ne verujem da ovo nije Dajana na fotografiji", "Ona toliko liči na Dajanu", "Neverovatna sličnost", "Bio sam ubeđen da je na slici Dajana", pisali su fanovi serije u komentarima a na fotografije koje su objavili magazini "Veniti fer" i "Vog".

Ceo doživljaj ipak malo kvari Dominik Vest budući da njegova fizička sličnost sa princom Čarlsom gotovo da ne postoji.

"Čarls nikada nije bio zgodniji", "Bili ste darežljivi prema Čarlsu kada ste dali ulogu Dominiku Vestu."

I Elizabet Debicki objavila je set fotografija sa snimanja na svom Instagramu, a slični komentari fanova, o njenoj sličnosti sa princezom Dajanom, mogli su se i tu pročitati.

Pročitajte još: Prve fotografije Dajane i princa Čarlsa u novoj sezoni Krune FOTO

Elizabet Debicki će igrati princezu Dajanu u petoj i šestoj sezoni Netfliksove serije "Kruna" (The Crown) i tako se pridružiti novoj glumačkoj postavi u seriji među kojima će biti Imelda Stonton kao kraljica Elizabeta Druga, Lesli Menvil kao princeza Margaret i Džonatan Prajs kao princ Filip. Stonton nasleđuje Oliviju Kolman i Kler Foj u ulozi kraljice Elizabete.

Ema Korin igra Dajanu u predstojećoj četvrtoj sezoni ove popularne drame, ali Elizabet Debicki je preuzela ulogu za, kako se sa sigurnošću očekuje, najdramatičnije delove za taj lik.

Prijatelji princa Čarlsa kažu da je serija "Kruna" zasnovana na lažima

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.