Italijanska sportska novinarka: "Ja sam bujna u latino stilu" FOTO

Florijana Mesina (32) još jedna je atraktivna italijanska sportska novinarka koja se ne libi da na svoj Instagram postavlja i više nego provokativne fotografije.

Nedelja, 31.10.2021.

09:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Italijanska sportska voditeljka kolumbijskog porekla muškarcima se izgleda daleko više sviđa nego popularna koleginica Dileta Leota.

Kada je prošle godine pozirala uz jedan od mnogobrojnih murala posvećenih slavnom Dijegu Maradoni dobila je više od 50 hiljada lajkova.

"Maradona je bog. Maradona je fudbal! Niko kao ti... uvek s nama. Sanjam da te upoznam", napisala je tada 31-godišnja voditeljka koja je tada bila poznata kao voditelj fudbalske emisije Tutti in Campo na Canale 9.

Ipak, ma koliko lajkova dobila zbog Maradone, najviše lajkova dobija zbog svog - dekoltea.

Italijanka raskošnih oblina danas ima skoro 800 hiljada pratilaca na Instagramu, iako najmanje objava ima o fudbalu i pozivu po kom je postala poznata.

Sicilijanka koju mnogi nazivaju savršenstvom, juče je na našem portalu naišla na kritike da je "plastična", "da ima silikone", da "liči na sve druge", iako većina misli da je upravo posebna, lepa i atraktivna.

Pojedini komentatori na našem portalu tražili su Florijanu Mesinu, iako se ni za nju ne bi moglo reći da je sasvim prirodna. Istina, za razliku od modela Kristine Bučino, Florijana ima izraženije obline.

"Dileta je malo premršava, onako, na italijanski način. Ja sam bujna u latino stilu", rekla je svojevremeno Florijana.

Ona je nedavno rekla da bi od naših sportista volela da intervjuiše Sergeja Milinkovića Savića, a da Novaka Đokovića "neobično ceni zbog pomoći koje je uputio bolnicama u Bergamu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.