U sedmom mesecu trudnoće pokazala ravan stomak, svi pitaju "gde ti je beba" VIDEO

U sedmom mesecu trudnoće stomak se jedva nazire...

Utorak, 25.01.2022.

07:35

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kerolajn Džel je tokom svoje druge trudnoće redovno delila fotografije, ali su mnogi njeni pratioci na Tiktoku iznenađeni, jer joj je stomak i u trećem trimestru skoro ravan.

Ova simpatična mama je u sedmom mesecu trudnoće, a u nedavnom video-snimku podelila je fotografije stomaka u mesečnim intervalima.

Kerolajn se udala kada je bila u petom mesecu trudnoće sa svojim drugim detetom, a na ceremoniji je bilo i njeno prvo dete.

Međutim, na fotografijama nikada ne biste rekli da je trudna, jer joj je stomak i dalje izgledao potpuno ravno: "Sada razumem kako neke žene ne znaju da su trudne", pisali su joj, dok su mnogi bili iznenađeni i pitali je "pa gde ti je beba".

@carolinehjelle Reply to @lavandulazo can’t believe we meet little one so soon 🥰 #fyp #foryou #pregnancy #baby #momtok #tall ♬ So Hot You're Hurting My Feelings - Caroline Polachek

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.