Horoskopski znak sa kojim mnogi izbegavaju da izađu na dejt, a imaju razlog za to

Postoje horoskopski znakovi koje je bolje da izbegavate da se zabavljate sa njima, ako želite da imate stabilnu i ozbiljnu vezu. Jedan znak posebno se ističe za kog mnogi smatraju da je daleko od idealnog ljubavnog partnera.

Sreda, 26.01.2022.

14:43

Izvor: Index

Horoskopski znak sa kojim mnogi izbegavaju da izađu na dejt, a imaju razlog za to
Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Podeli:

Reč je o Blizancima, a istraživanje koje je proveo MindBodyGreen otkrilo je da čak 42% ljudi tvrdi kako se nikad ne bi zabavljalo sa ovim horoskopskim znakom.

Razlog je taj što ih mnogi smatraju dvoličnima i egocentričnima, a u vezama često znaju da budu i naporni, jer su im potrebna konstantno uzbuđenje i zabava kako bi ostali zainteresovani za ljubavni život.

Oni imaju duboku potrebu za adrenalinom, druženjem i novim otkrićima u svim aspektima života, zbog čega ih većina ne želi za partnera.

Ipak, astrolozi tvrde da jednom kad pronađu nekog do koga im je zaista stalo, mogu da promene svoje ponašanje i postanu izrazito brižni i stvaraju ozbiljne planove na duge staze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.