Posle koliko sastanaka je idealno imati seks ANKETA

Kažu da pravo vreme za vođenje ljubavi sa novim partnerom ne postoji, kao i da je sve stvar osećaja i želje, ali i ličnog izbora. Ipak, jedno istraživanje se bavilo ovom temom i došlo je do zanimljivih rezultata.

Četvrtak, 05.05.2022.

13:39

Izvor: B92

Posle koliko sastanaka je idealno imati seks ANKETA
Foto: 4 PM production/shutterstock

Podeli:

Oko 5.500 samaca u Americi, odgovoralo je na pitanja Match.com, koja su bila vezana za sastanke, uključujući i pitanje "nakon kog viđanja su odlučili da vode ljubav sa partnerom". Najveći broj ispitanika odgovorilo je da se to desilo nakon petog viđanja.

Prema istraživanju Singles in America, 35 odsto ljudi je izjavilo da su najsrećniji bili u vezi koja je započela vođenjem ljubavi na petom sastanku. Ono što je možda iznenađuje jeste da je 25 odsto muškaraca i žena izjavilo da se kod njih avantura za jednu noć kasnije pretvorila u vezu.

Zašto na petom viđanju? Naučnici kažu da do petog susreta možete bar delimično upoznati osobu sa kojom izlazite. Do tada bi trebalo da znate jesu li pristojni, zabavni, simpatični, veseli ili tmurnog raspoloženja, filozofski nastrojeni, optimistični ili neprijatni, naporni, bezobrazni i slično.

Ako do petog viđanja još ne možete da odgovorite na neka osnovna pitanja o vašem izabraniku ili izabranici, zapitajte se da li skriva nešto od vas ili da li je jako zatvorena osoba. To će vam dati odgovor na pitanje da li želite da budete sa nekim takvim u vezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.