I u osmoj deceniji ponovo bi mogla da bude Čarlijev anđeo FOTO

Glumica Džeklin Smit je pre skoro pola veka bila deo postave "Čarlijevih anđela", a ubrzo posle toga postala je seks simbol...

Četvrtak, 12.05.2022.

10:32

Izvor: B92

I u osmoj deceniji ponovo bi mogla da bude Čarlijev anđeo  FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Proslavila se ulogom detektivke Keli u seriji "Čarlijevi anđeli", a kasnije se pojavljivala u filmovima Nightkill (1980) i Deja Vu (1985). Od sredine osamdesetih, počela je sa razvojem svog modnog i bjuti brenda.

Danas u 77. godini života, Smitova radi punom parom i izgleda prelepo.

Glumica je početkom dvehiljditih pobedila rak dojke i veoma je posvećena zdravom životu.

Vodi račina o ishrani i kako je isticala "već je navikla da jede što više sveže hrane, i hrane koja nema aditive", ali ponekad dopusti sebi i picu:

"Jedem dosta sirovog povrća, organskog mesa, zelenu salatu. Ali, inače verujem da u svemu treba biti umeren, ne treba da budete previše disciplinovani jer ipak treba i uživati. A jednom nedeljno dopuštam da jedem picu ili hamburger", rekla je Džeklin.

Što se tiče vežbanja glumica aktivno trenira, a to podrazumeva kružne treninge, a posebno se fokusira na gornji deo tela i donji deo leđa.

Kada je reč o koži, glumica veruje da je najvažnija dobra hidratantna krema.

"Želite da nađete kremu koja se ne odvaja od šminke. Tako možete da uzmete sunđerčić i utapkate malo kreme preko šminke i osvežite je. Ulazi u linije i daje više boje i svežine licu, tako da ne izgleda suvo. Često stavim kremu preko šminku usred dana ako idem negde".

Džeklin je istakla da svako veče obavezno nanosi kremu sa retinolom koja sprečava pjavu bora, smanjuje pore i podstiče proizvodnju kolagena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare