Uska haljina i naglašen dekolte: Holivudska boginja lepote nije posustala ni ovog puta FOTO

Glumica Megan Foks zajedno sa svojim verenikom, reperom Mašin Gan Kelijem prisustvovala u Los Anđelesu na premijeri filma Good Mourning. Top prilikom, blistala je u svakom pogledu.

Petak, 13.05.2022.

08:34

Izvor: B92

Uska haljina i naglašen dekolte: Holivudska boginja lepote nije posustala ni ovog puta FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Atraktivna crnka, koja neguje prilično seksi imidž otkako je u vezi sa muzičarem, nije odstupila ni ovog puta. Za crveni tepih opredelila za jednostavnu, ali vrlo efektnu kreaciju - haljina od šljokica je duga do poda i prati liniju tela, ali i maksimalno ističe njene atrubute.

U bjuti sferi, opredelila se za kosu u blagim talasima, dok je nude paleta dominirala u šminkanju.

Reper je bio obučen u komplat sa cvetnim dezenim, a podsetimo Megan je za "Glamour" progovorila i o svojoj ljubavi sa Kelijem, istakavši da veruje da ih je spojila sudbina:

"On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.