Savetuje žene kako da se bogato udaju: "Idite na operu"

Ana Bej (33) poznata i pod nadimkom 'Jet set baby' na svom blogu pomaže ženama da se uklope u visoko društvo i pronađu milijardera. Ona je rođena Šveđanka i devojka bankara, pa često deli svoj glamurozni životni stil na Instagramu.

Sreda, 18.05.2022.

12:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Na svojoj stranici 'Škola uspeha', Anna preporučuje da posetite vrhunske supermarkete, izložbe jahti i odete na operu, tvrdeći da ćete tako poboljšati šanse da pronađete bogatog muškarca.

Kaže da je leto idealno vreme za susret s muškarcem iz snova, jer svi češće izlaze i raspoloženiji su za ljubav.

"Tajna je i u tome da samci obično više i duže rade, jer nemaju suprugu ili porodicu kojoj treba da posvete vreme. Zato bi bilo dobro da posećujete delove grada u kojoj su finansijke institucije

Na takvom mestu naći ćete poslovnog čoveka čak i u obližnjem restoranu ili baru, uz manje ženske konkurencije" kaže.

"Takođe, razmislite o tome kako putuju samci", savetuje.

"Preporučujem Europu, posebno Mediteran jer je to trenutno IN. Muškarci rado putuju tamo gde ih čeka malo zabave. Ako su mlađi od 50, često putuju u grupama ili s oženjenim prijateljima, pa je izbor time veći", zaključuje Ana.

Smatra da su društvene mreže veoma bitne:

Dobre društvene veze su jako važne. Tako sam upoznala svog partnera i mnoge moje prijateljice su tako pronašle muževe. Ako se krećete u bogatom društvu, nailazićete samo na bogate ljude i kad jednom uspostavite te veze, savršeno mesto za susret s 'pravim' je na venčanju prijatelja", tvrdi ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.