Oni su najatraktivniji muškarci sveta; A ko su Srbi koji oduzimaju dah? ANKETA

"Ko su najatraktivniji muškarci sveta?" Glasila je anketa koja je nedavno sprovedena na Reditu, gde su korisnici ove društvene mreže mogli da izaberu slavne ličnosti (mahom su birali glumce) ili, pak, izmišljene likove.

Utorak, 05.07.2022.

11:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Na osnovu rezultata ankete, na prvom mestu nalazi se glumac i zvezda Netfliksove serije "The Witcher" Henri Kavil. Na drugom mestu nalazi se izmišljeni, ali kultni lik Aragon iz filmske trilogije "Gospodar prstenova" - njega tumači glumac Vigo Mortensen, dok se na trećem mestu našao Idris Elba, zvezda serije "Luther". Četvrto mesto zauzeo je Pol Rud, a peto Deni Devito.

Shodno ovome, nismo mogli, a da se ne zapitamo, kako bi izgledala naša lista najatraktivnijih muškaraca, uzimajući u obzir da su korisnici Redita većinom birali glumce. Pokušali smo da napravimo izbor, ali konačan odgovor na pitanje "koji je najatraktivniji" je malo teško definisati. Zato smo napravili anketu kako bismo saznali.

Pa, dame, da vidimo koji glumac vam se najviše dopada?

Rezultate ćemo objaviti u narednom periodu, zato ostanite sa nama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.