Ko će da odoli ovom izazovu? Leto je na modnu scenu vratilo jednu od najzavodljivijih haljina FOTO

Leto i tropske temperature na modnu scenu vraćaju jedan od najljepših i suptilno najizazovnijih modnih komada. Reč je o haljini otvorenih leđa, modelu koji istovremeno deluje elegantno i senzualno, a možete ga nositi od jutra do mraka.

Petak, 05.08.2022.

12:39

Izvor: tportal.hr, Super žena

Default images

Podeli:

Strog i čedan sa prednje strane, a zavodljiv izgled sa "zadnje" strane – haljine otvorenih leđa nekada su vladale crvenim tepisima, a sada se vraćaju na modnu scenu kao najprovokativniji komad ovog leta.

Izvorno gotovo ekskluzivno obeležje crvenog tepiha, ovaj stil probio se u mejnstrim, jer je odvažno i ekstravagantno o (jednako kao i u 1920-ima) počelo da definiše svakodnevne kombinacije, a ovaj model haljine nametnuo se kao "must have" postpandemijskog leta.

Klasična, često udobna i jednostavna elegancija spaja se sa zavodljivom senzualnošću i nastaje modni komad koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Od Živanšija do Simona Milera, opcije za sjajnu haljinu bez leđa su beskrajne, kao i načini na koje možete da oblikujete svoj novi omiljeni modni komad.

Bezvremenski elegantan i besprekorno zavodljiv, ovaj stajling sjajan je izbor za večernji izlazak u kombinaciji sa "statement" torbicom i visokim potpeticama.

Bez mnogo razmišljanja navucite je preko kupaćeg kostima za sjajan dnevni stajling, uz sandale i sunčane naočare.

I dok će modeli maksi i midi dužine uvek biti dobar izbor za večernji stajling, za dnevni razigrani luk tu su oni sa volančićima i "gingham" uzorkom, dok su pleteni modeli kao stvoreni za damski izgled uz elegantan šešir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare