Vatrena manekenka se vratila i spremna je za nove pobede FOTO

Model i dizajnerka donjeg veša za žene Natali Rozer krasila je naslovnicu magazina "Maxim", ali je veoma uspešna i na revijama, kao i reklamiranju kupaćih kostima.

Sreda, 05.10.2022.

12:14

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ova atraktivna manekenka isticala je da joj život modela, ali i snimanja na različitim lokacijama širom sveta ne padaju teško. Ipak, lepo je kada se vrati kući.

"Selila sam se nekoliko puta. Tri godine sam živela u Los Anđelesu, a sada sam se vratila u Sidnej gde je moja cela modeling karijera i počela. Takođe, prošla sam kroz 25 zemalja sveta", počela je manekenka.

Godine 2021. Natali je istakla da je imala operaciju kičme, kako bi uklonila deformitet na kičmenom stubu koji vuče od 13. godine života.

"Imala sam skoliozu koja se godinama pogoršavala. Došao je taj trenutak kada sam morala da je operišem, a moj opravak i dan-danas traje. Moje telo se i dalje privikava na promene", rekla je ona.

Za magazin "Gracia" isticala je da svoju figuru dovodi do savršentva vežbanjem. "Vežbam različite stvari i ne volim da se držim jedne vrste vežbi, jer na taj način moje telo bolje reaguje i ne navikava se samo na trčanje ili samo na pilates. Jutro uvek počinjem smutijem od bademovog mleka i borovnice, a lagani rižoto sa spanaćem bez mesa je npr. moj izbor za ručak".

Što se tiče njenih atraktivnoih slika sa Instagrama gde smelo pozira, Natali otkriva da je ključ u dobrom osvetljenju: "Znam da ovaj odgovor već uveliko kruži mrežama, ali zaista dobro osvetljenje obezbeđuje super fotke", kaže manekenka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.