Lepota nije presudna: Ove osobine čine muškarca najboljim ljubavnikom – šta mislite? ANKETA

Jedno istraživanje otkrilo je skup osobina kod muškarca koje su neophodne da bi ga žene kvalifikovale kao dobrog ljubavnika. A među njima nije lepota.

Četvrtak, 24.11.2022.

15:42

Autor: J.V.

Lepota nije presudna: Ove osobine čine muškarca najboljim ljubavnikom – šta mislite? ANKETA
Foto: AlessandroBiascioli/Shutterstock

Podeli:

Smisao za humor

Žene obožavaju duhovite muškarce, one koje će im nakon napornog i dugog dana izmamiti osmeh na licu. Mala šala dobra je i za duh i za telo, a to znči da žene neće biti napete tokom seksulanog odnosa, te da im neće biti neprijatno da budu u vašoj blizini.

Kod mlađih generacija se ugasio seksualni žar, a ove tri navike u seksu više nisu u modi

Kreativnost

Muškarci koji pokazuju svoju kreativnu stranu često su manje pod stresom i otvoreniji su za komunikaciju i intimnost od muškaraca koji nemaju kreativne hobije. Žene traže muškarce koje zanimaju razne stvari, a ne samo sport.

Zašto je muškarac odlučio da se posveti drugoj, nakon što je bio u kombinaciji sa vama?

Miris

Način na koji muškarac miriše može podstaknuti seksualni interes kod partnerke, a ova svojevrsna privlačnost pomaže joj da vas doživljava kao boljeg ljubavnika nego što jeste. Ovo je jednostavan način da nastavite da misli na vas čak i kada niste zajedno.

Tehnika za višestruki orgazam koju retko ko zna – uvek ćete želeti još, i još, i...

Vernost

Žene obožavaju odane muškarce, odnosno, muškarce koji gledaju samo nju kao jedinu partnerku. Trebalo bi napomenuti da žene tako stvaraju osećaj sigurnosti, te se neće ustručavati da vam uzvrate svojim poverenjem.

Dobrota

Pripradnice nežnijeg pola vole empatiju, razumevanje, toplotu kod čoveka. Vole da osete njegovu nežniju stranu, vole da osete njegovu dobrotu. Ukoliko spoznaju ovu ljudsku osobinu kod vas, one neće imati problem da ostanu sa vama do kraja života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.