I Nejmarova bivša sprema se za večerašnji okršaj FOTO

Sitno brojimo do večerašnjeg okršaja između Srbije i Brazila, a podrška sa svih strana sveta dvema reprezentacijama samo pristiže.

Četvrtak, 24.11.2022.

19:00

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Tako je i Nejmarova bivša devojka Bruna Bjanka nedavno objavila fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu, a pažnju javnosti privukle su ekspresivne boje, karakteristične za zastavu Brazila. Time je manekenka htela da pokaže svoje korene, a kako prenose strani mediji, spekuliše se i da je ovim činom htela da podrži Nejmara u predstojećem meču sa Srbijom.

Prezgodna verenica nemačkog golmana je Brazilka i već pravi haos na trbinama FOTO

"Stvorena u Brazilu", napisala je brazilska manekenka aludirajući na činjenicu da je rođena u Brazilu.

Podsetimo, legendarni fudbaler i brazilska manekenka svoju vezu su započeli davne 2013. godine. Iako je svet pretpostavio da će Nejmar da se skrasi, to se nije dogodilo, a tadašnji ljubavnici su svoju vezu prekinuli letos ove godine.

Oni su najzgodniji fudbaleri na SP, žene zbog njih ne mogu da dođu sebi FOTO/ANKETA

"Takva odluka je došla od njega, ali i dalje postoji dosta poštovanja među nama... Ponavljam, i dalje ima dosta ljubavi među nama", rekla je Bruna nakon raskida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare