Decembar će biti najgori mesec za ova tri horoskopska znaka

Decembar je mesec radosti, proslava i darivanja, ali neki znakovi će biti zaokupljeni obavezama i poteškoćama i ovaj mesec im neće biti tako prijatan.

Petak, 02.12.2022.

13:16

Autor: M. M.

Decembar će biti najgori mesec za ova tri horoskopska znaka
Foto: Roman Samborskyi/shutterstock

Podeli:


Ovan


Ovaj znak će možda osetiti nalet optimizma početkom meseca, ali taj entuzijazam će brzo splasnuti. Ne samo da će imati pritisak na poslu, već će ih mučiti i ljubavne brige. Ipak, pred sam kraj 2022. očekuje ih bolji period, i uploviće u Novu godinu sa osmehom na licu.

Rak

Emotivni Rakovi će brinuti dosta za druge, i tako će zapostaviti sebe i svoje potrebe. Ono što bi trebalo da nauče jeste da kažu NE i konačno se okrenu svom životu i potrebama. To im je glavna lekcija ovog meseca.

Vaga

Vagama decembar počinje odlično, ali će nalet dobre energije brzo splasnuti i oni će imati problema sa neočekivanim troškovima. Svađa sa ukućanima ili bliskim brijateljima će dobrineti da se ne osećaju dobro, a savet astrologa je da paze koga puštaju u svoj život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare