Godišnji horoskop za 2014. godinu - Ovan

Pročitajte šta čeka Ovnove u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Utorak, 17.12.2013.

00:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Posao

*ALT

Sa puno entuzijazma ulazite u ovu godinu. Većini pripadnika ovog sazvežđa je najvažnije da dođu da bitnih poslovnih ostvarenja, da napreduju, dobiju zaposlenje... Januar mnogo toga obećava, ako uspete da se prilagodite realnim okolnostima, a pri tome ništa ne radite iz inata. Do prve nedelje marta, zvezde su vam izuzetno naklonjene na poslovnom planu. Privatnici bi do početka maja, mogli ponovo stati na svoje noge i krenuti putem uspeha. U istom periodu inostranstvo bi vam donelo najbolja rešenja. U februaru, junu i oktobru, budite oprezni ako ste u situaciji da donosite bitne odluke ili potpišete važan ugovor. Leto će biti prilično mirno, da bi od oktobra pa do kraja godine mogli napraviti veliki preokret u svojoj karijeri. Nešto što ste odavno želeli.

Ljubav

*ALT

Januar će obeležiti susrete sa dragim osobama iz prošlosti. Zatim su tu stare simpatije, ali i bivši partneri. Ovo je pravo vreme za pomirenja i obnovu veze. Nisu u igri samo veze koje ste u skorijoj prošlosti raskinuli, već i one gde ste bili razdvojeni i više od godinu dana. Data vam je sjajna prilika da uspešno obnovite kontakt. Ako uspete u narednih mesec dana da uspostavite sklad, pomirenje je definitivno. Do maja bi lako moglo doći do planiranja zajedničkog života. Nažalost, neki će sagledati da to ipak nije ono što žele. I to je u nekom smislu dobro, jer će staru ljubav konačno ostaviti u prošlosti. Nove ljubavi se pokreću preko posla kojim se bavite, da bi u februaru prijatelji odigrali glavnu ulogu na ljubavnom planu. U martu ćete zablistati. U vama se budi pozitivna energija i sve vas vuče ka izlascima u želji da upoznate osobu koja će vam odgovarati. Po običaju ćete biti vrlo brzi, u momentu prepoznajete ko vam prija a ko ne. Vi birate i pokrećete dešavanja. April bi mogao biti napet za duge veze, izbegavajte sukobe. Maj opet donosi poletnu energiju, koja vas vodi u ljubav sa stabilnom osobom. Juni je promenljiv, moguće su duple veze. Od sredine jula, pokreće se značajan period za ljubav i ljubavna ostvarenja, koja će vam doneti važne ljubavi pa i budućeg bračnog partnera. Uticaj vas podržava i narednih godinu dana. U tom periodu vas prati ljubavna sreća. Novembar je vreme za obnovu veza i pomirenje. Sretne ljubavi kreću u decembru i to sa osobama iz inostranstva. Ovo je godina koju ćete pamtiti po lepim ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje

*ALT

Do jula vam je omogućeno da svoje fizičko i psihičko zdravlje dovedete u sjajnu formu. Još ako imate problema sa kilažom, krenite na dijetu od početka januara. Januar bi vam mogao doneti probleme sa zglobovima i kičmom. U februaru ste skloni alergijama i virusima. Dok mart zahteva kontrolu vida. U maju ćete se odlično osećati. Tokom leta vodite računa o ishrani i šta unosite u organizam. Moguće su stomačne tegobe. Septembar je prilično stabilan. Dok vam je u novembru osetljiva bešika. Decembar će biti sjajan. Ove godine ćete se uglavnom dobro osećati. Samo su vam navedene slabe tačke, na koje bi trebali obratiti više pažnje u određenim periodima.

__________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare