Godišnji horoskop za 2014. godinu - Vodolija

Pročitajte šta čeka Vodolije u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Utorak, 17.12.2013.

00:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Posao

*ALT

Najlepše vam je postavljeno polje poslovnih aktivnosti. U ovu godinu ulazite sa sjajnim mogućnostima. Ukoliko radite na većim poslovnim promenama koje ste već započeli, osmislili, sreća vas prati do maja. Takođe, ukoliko tražite posao, svaki susret sa bitnom osobom iz prošlosti mogao bi vam omogućiti vraćanje na posao koji želite ili konačno doći do zaposlenja. Kako god bilo, na vama je da se maksimalno angažujete do avgusta. Do promena i zaposlenja lakše dolazite preko firmi koje se bave obrazovanjem, zakonom ili imaju kontakt sa strancima, strane firme... I novembar bi mogao doneti dobra rešenja i lepe promene. Ako ste u radnom odnosu, a još niste dobili trajno rešenje, očekujte ga najkasnije u novembru.

Ljubav

*ALT

Januar najviše ukazuje na tajne veze i veze sa partnerima koji ne žive u vašem mestu boravka. Ako uđete u tajnu vezu početkom godine, a vi i partner niste zauzeti, već u februaru će vaša ljubav biti javna. Ipak januar i februar donose bitna ljubavna ostvarenja. Trenutnog partnera ćete sasvim drugačije doživljavati, sve više i više ćete se vezivati na jedan drugačiji način. Tokom godine ćete imati tri perioda koji vam omogućavaju pomirenja i vraćanja starih ljubavi. Uticaj se pokreće u februaru, junu i oktobru. U tom periodu bi lako moglo doći do tuđih uplitanja u vašu stalnu vezu ili brak. Ne verujte svemu što čujete, istina će brzo izaći na videlo. Mart je i te kako naklonjen za ljubav. Tu su nove veze sa osobama koje su u svakom smislu posebne i drugačije. April omogućava romantične veze i veze sa osobama koje se bave nekim svojim talentima. Pokretačka energija će vas pratiti u maju, kada nećete odustajati od svog cilja, određene osobe. U junu budete pažljivi ako ste u duploj ili tajnoj vezi. Juli je pravi mesec za ljubavna ostvarenja. Tada ćete pred sobom imati veće mogućnosti za ulazak u novu vezu. Mogli bi doći i u situacija da birate između dve osobe. Od avgusta vam se pokreće jedan sjajan period koji će vas pratiti i narednih godinu dana. U tom periodu upoznajete svog budućeg bračnog partnera ili ulazite u brak. Septembar je više naklonjen za one koji su izašli iz duge veze ili braka. Ljubav sa partnerom iz inostranstva mogao bi se pokrenuti u oktobru. Na samom početku bi moglo doći do otežane komunikacije i dogovora, kako bi sve krenulo uspešno od novembra. Decembar pokreće romanitčne priče na poslu ili preko posla kojim se bavimo.

Zdravlje

*ALT

Do avgusta ste odlično podržani na astrloškom polju zdravlja. Ukoliko ste već imali nekih zdravstvenih problema, doći će do konačnog oporavka. Ipak vam se do maja preporučuju kontrole kod lekara, kako bi svoje zdravlje doveli do dugotrajnije stabilnosti, vitalnosti... Međutim cele ova godine je prisutan jedan uticaj, koji nagoveštava da bi moglo doći do izvesnih strahova i slabosti psihe. Sve je na vama. Radite na svom samopuzdanju, verujte više u sebe... kako bi ove nepovoljne uticaje najudobnije prevazišli. Kako budete mislili, tako ćete se i osećati. A sa druge strane ste snažno podržani na polju zdravlja, tako da bi trebali optimistički da gledate na sve ono što se dešava oko vas. Uz malo truda, uspećte u ovome. Ne dozvolite da vama ovlada negativna energija.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare