Veze i odnosi

Koliko dugo čekati na seks sa novim partnerom?

Koliko dugo čekati pre nego što stupite u seksualne odnose sa nekim novim je tema koja je uvek aktuelna. Upoznali ste nekog i proradila je neverovatna hemija, i sada niste sigurni šta bi trebalo da radite. Vaše misli se bore da nadvladaju nagon tela, pa ozbiljno razmišljate da li da posustanete i pristanete na seks?

Subota, 31.12.2016.

23:47

Izvor: Super žena

Koliko dugo čekati na seks sa novim partnerom?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Sigurno mislite da ukoliko uskočite u njegov krevet odmah rizikujete da izgubite potencijalno dobru vezu. Seks može biti fantastičan ali vi ste i dalje nesigurni.

Ukoliko ste nesigurni onda je najbolje da sačekate, savetuju psiholozi. Neizvesnost izaziva stres, pa zato ukoliko ste se odlučile da nije pravo vreme za seks, sačekajte da osetite sigurnost. Ne postoji magična formula koja će otkriti pravo vreme, a i na to utiču i faktori kao što su godine, pol, stavovi, okolnosti i još puno toga.

Ali ono što je najbitnije jesu vaša osećanja, ukoliko osećate da je pravo vreme za seks sa njim odmah na prvom sastanku onda tako i uradite, ukoliko mislite da vam treba vremena dajte sebi vremena koliko vam je potrebno da steknete poverenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.