Ovo nemojte raditi dok vodite ljubav s krupnijom devojkom

Pre četiri godine mlada Amerikanka Džesika Salgado održala je na večeri poezije zanimljiv govor koji je i danas svojevrsni vodič kroz vođenje ljubavi sa ženama sa viškom kilograma.

Veze i odnosi | Super žena |
Podeli
Foto: Thinkstock ilustracija
Foto: Thinkstock ilustracija

Sada smo rešili da se prisetimo ovog zanimljivog govora i izvučemo najvažnije savete koji vam mogu biti od koristi...

"Kako da ne vodite ljubav sa gojaznom devojkom“ naslov je ovog kontroverznog, ali veoma iskrenog govora, napisanog upravo iz ugla žene s viškom kilograma.

"Naša tela, požudni jezici i teško disanje. To, dušo... Ne, prestani. Molim te nemoj da maziš moj stomak“, započinje svoj govor kojim je privukla pažnju javnosti, a njime ukazuje na nesigurnosti krupnijih žena.

"Maženje ženskog stomaka kao magične lampe 15 minuta neće učiniti predigru uspešnom“, kaže Džesika Salgado. „Iako želiš da mi pokažeš koliko ti se dopadam i želiš celu mene, molim te uradi to na neki drugi način i budi kreativniji.“

Seks sa novim partnerom je uvek pomalo napet, posebno kada su u pitanju žene s viškom kilograma. Osim taktičkih grešaka, Salgadova kaže da se javljaju mnoge sumnje i nesigurnosti koje mogu uništiti doživljaj.

"Davati sebe drugoj osobi je jedan od najviših činova, kao da mi nije dovoljno teško što sam gojazna dok preispitujem svaki deo svog groznog tela želim da mi pokažete da me želite celu. Uvek se bojim da ću biti samo nečiji fetiš“, kaže ona i dodaje da se zbog mana na svom telu više brine ona nego što to radi partner s kojim vodim ljubav.

Štaviše, upravo zbog toga što krupnije žene ne uživaju u svakom trenutku seksa to ne znači da nemaju dovoljno samopouzdanja, možda je samo potrebno malo prilagoditi način vođenja ljubavi kako bi se osećale prijatnije, te je na muškarcima da im to omoguće.

Poslušajte njen iskreni govor u videu ispod.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu