Varala ga s nekolicinom: Imali smo savršen brak - ljubav, uzajamno poštovanje...

Amerikanac Set Megou izneo je potresnu ispovest o brodolomu koji je preživeo.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli

Amerikanac Set Megou (33) iz Džordžije sasvim slučajno je došao do šokantnog otkrića da ga je supruga s kojom je u braku deset godina varala s nekolicinom muškaraca. Kada je njegova supruga Krisi izašla i ostavila profil na Fejsbuku otvoren, imao je šta da vidi – sačekale su ga poruke nekolicine njenih partnera.

Bilo mu je 19 godina kada je oženio Krisi, a tvrdi da mu je krv proključala kad je počeo da čita poruke drugih muškaraca s kojima se dopisivala preko Fejsbuka.

Bračni uzlet i krah opisao je na stranici 'Voli ono što je važno'. Tvrdi da su on i Krisi uživali u srećnom braku osam godina, ali je onda primetio da se njeno ponašanje promenilo, prenosi hrvatski "Jutarnji list". Počela je sama da izlazi, ponekad se i po celu noć nije vraćala kući, a njihova komunikacija više nije bila ista, iako su pre toga bili vrlo čvrsto povezani.

Preko njenog profila na Fejsbuku pronašao je prepiske s muškarcima s kojima je kratko bila u vezi, ali i poruke od jednog muškarca s kojim je bila u ljubavnoj vezi čak godinu dana.

"Ja sam momak koji je oženio svoju najbolju prijateljicu. Bili smo u braku 10 godina, a onda sam otkrio da je poslednje dve godine imala nekoliko ljubavnika. Proveli smo zajedno predivnih osam godina i dve godine pakla", otkrio je.

Posebno je opisao kako se osećao i šta je pomislio kad je ugledao sve te poruke na Fejsbuku.

"Tek tada sam shvatio celu priču. Imala je brojne afere. Ja sam mislio da ona pati od postporođajne depresije i da se navukla na lakše opijate, što je dovelo do prve afere.

Ističe da je njihov odnos pre toga bio pun poštovanja i poverenja.

"Naš odnos bio je pun poverenja i iskrenosti. Zaljubili smo se i venčali kada smo imali 19, zajedno smo izgurali fakultetske dane, upuštali se u avanture, volontirali zajedno... Dobili smo četvoro divne dece, zajedno kupili i opremili kuću. Naš fizički odnos bio je izuzetno zdrav, savetovali smo druge mlade parove i bili velika podrška jedno drugome. Malo je reći da smo imali odnos pun poverenja“, rekao je.

Ali, nakon osam godina provedenih zajedno i četvoro dece, stvari su počele da se menjaju.

"Osetio sam da nešto nije u redu. U početku sam mislio da je reč samo o stresu na poslu, a tu je i briga o četvoro dece i novom domu...“

Pitao se kuda odlazi u večernjim satima i usred noći.

"U to vreme bilo je teško s njom sesti i ozbiljno razgovarati o bilo čemu. Ona je izbegavala razgovor, a ja sam izigravao detektiva. Nakon nekoliko meseci prestala je da dolazi kući iz večernjeg izlaska i promenila je lozinke na društvenim mrežama“, objašnjava.

"Govorila je da ostaje s prijateljima, dok sam ja bio kod kuće s decom. Preduzela je sve korake da prikrije tragove, uvek je bila korak ispred mene. Kada smo bili u kući zajedno, mobilni telefon je zaključavala, počela je da plaća stvari gotovinom kako ne bih mogao da ispratim njene tragove preko bankovnih izveštaja. Sad kad pogledam unazad, pomislim da je trebalo da je pustim da ode, ali tada sam još uvek imao poverenja u nju. Razum mi je govorio - pogledaj činjenice, zašto sakriva telefon noću i izlazi nekoliko puta nedeljno? Ali, srce mi je govorilo da me nikada ne bi prevarila i da je sve ovo jedan veliki nesporazum.“

Kada je pročitao svu prepisku na Fejsbuku, jedna stvar pogodila ga je najviše – činjenica da je s jednim od ljubavnika bila u vezi čak godinu dana!

"S njim je delila mnogo više od seksa. Dala mu je svoje srce. To me najviše boli, mnogo više od narušenog poverenja, ukradenog novca, sama ta činjenica da je tek tako izdala moje poverenje“, tvrdi Set.

Nakon svega se oseća kao da ga je varala svih deset godina, koliko su i proveli zajedno.

Otac četvoro dece priznaje da mu je sada teško da izgradi samopouzdanje nakon razvoda.

"Osećam se izdano i slomljeno. Ako moj najbolji prijatelj misli da ne vredim, kako bi mogao neko drugi da veruje u mene? Moje samopouzdanje i samopoštovanje su slomljeni. Krisi je pokušala da me uteši. Rekla mi je: ’Ti si još uvek sjajan. Ja sam ta koja se promenila. Ljudi se razvode non-stop. Samo me pusti da nastavim dalje sa svojim životom. I ti bi trebalo isto da uradiš’“, zaključio je Set na stranici „Voli ono što je važno“ svoju životnu priču.

Njegova bivša supruga danas ima promenjen status na Fejsbuku, gde stoji da je u vezi s nepoznatom ženskom osobom.

Ovo nije prvi put da je Set ispričao priču o bračnom brodolomu. Za časopis „Pipl" (People) je prošle godina u intervjuu rekao da deca pokušavaju da mu pronađu novu partnerku.

Nije poznato da li su oni odigrali ključnu ulogu, ali u svakom slučaju Set je pre nekoliko meseci na Instagramu objavio fotografiju s novom devojkom.

View this post on Instagram

Dang girl, you cute. @sarahd709

A post shared by Seth Megow (@sethmegow) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu