Veze i odnosi

Konačno uslovio razvod: “Anđelina odlagala da bi joj se vratio"

Skoro tri godine prošlo je od kako je glumica Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Bred Pita, a čini se da bi moglo da prođe još toliko vremena dok se agonija oko razvoda ne završi.

Subota, 08.06.2019.

10:35

Izvor: klix.ba

Konačno uslovio razvod: “Anđelina odlagala da bi joj se vratio
Foto: Getty/Samir Hussein

Podeli:

Bred i njegov pravni tim preduzeli su nove korake kako bi Anđelina potpisala papire za razvod nakon što je odugovlačila proces.

Holivudski glumac zamolio je svoje advokate da traže pomoć od sudije da odredi konačan datum, odnosno rok za razvod i novčanu kaznu ukoliko se Anđelina ne bude pridržavala datuma koji sudija odredi.

*ALT

"On je bio neverovatno strpljiv tokom celog procesa razvoda, uprkos tome što je u više navrata bio doveden do ludila. Bolestan je i umoran od Anđeline koja odugovlači njihov razvod. Za Anđelinu je ovo sve postalo gotovo kao igra", tvrdi izvor blizak glumcu.

Anđelina je u nekoliko navrata pokušala da odloži proces razvoda, u pokušaju da joj se Bred vrati, ali joj to nije pošlo za rukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.