Gvinet Paltrou otkrila zbog čega ne živi sa svojim suprugom

Iako su praktično tek započeli bračni život, holivudska glumica Gvinet Paltrou i njen suprug Bred Falčuk ne žive zajedno.

Veze i odnosi |
Podeli
Foto: Getty/Mat Hayward / Stringer
Foto: Getty/Mat Hayward / Stringer

Njih dvoje žive n potpuno nekonvencionalan život. Par se venčao prošlog septembra, nakon čega su otišli na Maldive sa njenom decom.

Na Maldivima im se pridružio njen bivši muž, muzičar Kris Martin.

Ona je u intervjuu za "Sandej tajms" otkrila da sa svojim mužem provede samo četiri dana nedeljno, a da preostala tri ide da spava u "svojoj kući".

"Svi moji prijatelji koji su u braku smatraju da je način na koji mi živimo idealan i da ne bi trebalo da ga menjamo", istakla je Gvinet.

Glumica je takođe otkrila da je o ovoj situaciji razgovarala sa svojom učiteljicom intimnosti Mikaelom Boem, koja joj je dala odobrenje za taj potez.

I dok joj ovakav život u braku veoma prija, Gvinet kaže i da podržava novu vezu njenog bivšeg supruga Krisa, koji je trenutno s glumicom Dakotom Džonson, zvezdom filmova "Pedeset nijansi sive".

Otkrila je da su svi zajedno proslavili Božić i njen i Bredov brak na Maldivima, te se našalila da je to bio njihov porodični medeni mesec.

Inače, 46-godišnja glumica se u istom intervjuu požalila da su joj svi govorili da joj je život gotov kada je napunila 40 godina, s čim se ona nikako nije složila te tvrdi da je u poslednjih šest godina proživela najbolje godine svog života.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu