Veze i odnosi

Ljubavni trougao: Glumac u provodu, manekenka postavlja slike, bivši verenik lajkuje

Nakon pisanja medija o razlazu holivudskog glumca Bredlija Kupera i ruske manekenke Irine Šajk, pažnju javnosti ovih dana zaokuplja život ovog poznatog para.

Sreda, 12.06.2019.

11:53

Izvor: DailyMail

Ljubavni trougao: Glumac u provodu, manekenka postavlja slike, bivši verenik lajkuje
Foto: Getty/David Crotty

Podeli:

Posle prekida četvorogodišnje veze sa ruskom lepoticom, glumac je snimljen u prvom solo izlasku sa prijateljima, ispred jednog holivudskog noćnog kluba.

Dok se on očigledno zabavlja u noćnom provodu i možda pokušava da zaboravi na probleme, Irina uživa u prirodnim lepotama Islanda, gde snima kampanju za jednu modnu kuću, čime se pohvalila na Instagramu.

Bredli je u provod izašao u ležernom, opuštenom izdanju. Neimenovani izvor je za “Dejli mejl” potvrdio kako se glumac, zvezda filmova "Mamurluk" i "Zvezda je rođena" zadržao nekoliko sati u baru jednog noćnog kluba, nakon čega je otišao kući.

Dok je Bredli vreme provodio sa prijateljima, Irina je na snimanju zablistala i pokazala savršenu figuru.

View this post on Instagram

🍃 @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Podsetimo, jedan od najlepših, sada već bivših, parova sveta prekinuo je četvorogodišnju vezu nakon što su se navodno emocionalno udaljili dok je on radio na snimanju filma "Zvezda je rođena" sa Ledi Gagom, što je potvrdio njima blizak izvor.

"Pokušali su da spasu vezu, ali stvari su se između njih promenile. S obzirom na to da su svoj privatan život oduvek pokušavali da zadrže samo za sebe, samo je nekoliko njima bliskih ljudi znalo što se zapravo događa", izjavio je.

O navodnoj vezi Bredlija i Gage počelo je da se priča nakon njihovog zajedničkog nastupa na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

U ljubavnu priču glumca i pevačice sada se umešao i bivši Gagin verenik, Kristijan Karino. On je lajkovao poslednju Irininu sliku na Instagramu, što nije promaklo javnosti.

Da li je time nešto hteo da nam stavi do znanja, saznaćemo u nastavku ove ljubavne priče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare