Veze i odnosi

Samo zaljubljeni muškarci ovo govore

Poznato je da muškarci uglavnom ne vole da razgovaraju o svojim osećanjima, kao ni da ih pokazuju pred drugima.

Petak, 14.06.2019.

19:53

Izvor: super zena

Samo zaljubljeni muškarci ovo govore
Foto: YAYImages / depositphotos

Podeli:

Međutim, kad se zaljube, padaju sve njihove barijere i spremni su potpuno da se otvore. Od žene koju zaista vole muškarci nemaju potrebu baš ništa da kriju, a ako vam je otkrio ovih pet tajni, to je definitivno znak da je u potpunosti vaš, piše Kosmopolitan:

Voli da se grli sa vama

Iako će možda pred prijateljima da glumi da ne voli nežnosti, svaki zaljubljeni muškarac, baš kao i žena, obožava da se dodiruje i mazi sa voljenom osobom. Posebno vole da spavaju zagrljeni. Ako vam je to priznao, znači da je lud za vama, a ako nije, možete da ga pitate i njegov odgovor će odati da li mu je zaista stalo do vas.

Boji se da će vas izgubiti

Tipični strahovi koje u vezi imaju žene muče i muškarce, iako ih oni obično malo veštije kriju. Muškarac koji vas zaista voli sigurno će vam u jednom trenutku priznati da se boji da će vas izgubiti. Ako to ne uradi sam, pitajte ga da li može da zamisli život bez vas i saznaćete da li ga muče takvi strahovi, kao i je li zaista zaljubljen u vas.

Potreba za emotivnom podrškom

Kao što je već napisano, muškarci obično svoje emocije drže u sebi, ali ako se osećaju voljenima, i oni će zatražiti savet ili podršku u teškim trenucima od partnera. To je znak da vam veruje u potpunosti i da je spreman sa vama sve da podeli.

Seksualne fantazije

Ovde budite oprezniji, jer mnogi muškarci vole ženama da pričaju o svojim seksualnim fantazijama čak i ako ne misle ništa ozbiljno sa njima. Ali ako primetite da pokušava da otkrije šta vas uzbuđuje u krevetu, to znači da mu nije samo stalo do vlastitog seksualnog užitka, već i do vašeg, što je i znak da vas voli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.