Veze i odnosi

"Živela sam u laži dve godine, kako je moguće da to nisam osetila pre? On je čudovište!"

I dan danas žena koja pleni uprkos svojim godinama, 51-godišnja Pamela Anderson, je pokazala svoju slabost na svom Instagram profilu. Objavila je post u kome se jasno vidi da je doživela krah u svom ljubavnom životu.

Utorak, 25.06.2019.

19:34

Izvor: Super Žena, Index

Foto: Gettyimages / Michael Buckner

Podeli:

Pamela Anderson je svog, sada već bivšeg, dečka, francuskog fudbalera Adila Ramija, nazvala čudovištem. Optužila ga je da je vodio dvostruki život i da su poslednje dve godine njenog života bile velika laž.

Glumica je započela svoju ispovest sa slikom koju je objavila na svom Instagram profilu.

„Živela sam u laži dve godine, kako je moguće da to nisam osetila pre? Ubeđena sam bila da je naša ljubav iskrena i prava, a sa ovim saznanjem da je vodio dvostruki život osećam se uništenom. Kako je mogao da kontroliše srca i umove dveju žena? Sigurna sam da je bilo i drugih. On je čudovište.“

*ALT

„Ovo je moj najveći košmar, drago mi je što sam konačno saznala istinu! Umeo je da komentariše svoje kolege fudbalere koji imaju devojke koje žive u blizini njihovih žena, nazivao ih je čudovištima? Sve je lagao.“

Pamela je jaka žena i uvek je bila ta koja je pomagala drugim ženama, ali ovog puta, izgleda, ne može ni sama sebi da pomogne.

Andersonova je živela u Francuskoj sa Ramijem, ali će sada tu zemlju napustiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.