Veze i odnosi

"Moja ljubav je bila iskrena": Rami odgovorio na Pameline prozivke

Nakon što je Pamela Anderson juče na Instagramu objavila da je prekinula vezu sa 18 godina mlađim fudbalerom Adilom Ramijem, danas se tim povodom oglasio i sportista.

Sreda, 26.06.2019.

14:38

Izvor: super zena

Foto: Getty/Michael Regan

Podeli:

Pamela je bivšeg nazvala čudovištem i optužila ga da je vodio dvostruki život. U međuvremenu je Rami na svom profilu na Instagramu objavio sliku ispod koje je napisao tekst u kojem je progovorio o Pameli i njihovom odnosu.

"Pauza nikad nije jednostavna. Pamela je potpuna osoba koju duboko poštujem, sa ličnim uverenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo našu intimnost, koja se tiče samo nas", napisao je Rami.

Njegovu objavu lajkovalo je više od 90.000 ljudi.

"U ovom trenutku želim nešto da razjasnim. Ni u kom slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni, koju duboko poštujem. Trebalo je da budem transparentniji u ovom dvosmislenom odnosu. Pretpostavljam. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam", napisao je Rami.

Podsetimo, Pamela je juče na Instagramu objavila poruku u kojoj je optužila Ramija da vodi dvostruki život, da pored nje ima još žena, kao i da su poslednje dve godine njenog života bile velika laž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.