Veze i odnosi

"Tukao me je i vukao za kosu": Pamela Anderson o "čudovištu"

Nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem, bivša Plejbojeva zečica Pamela Anderson odlučila je da detaljnije opiše dvostruki život bivšeg dečka, francuskog fudbalera Adila Ramija.

Petak, 28.06.2019.

10:40

Izvor: super zena

Foto: Getty/Arnold Jerocki

Podeli:

Iako je rekla da će da ćuti, glumica i aktivistkinja je odlučila da na stranici svoje fondacije objavi prepisku i mejlove koje je razmenila sa Ramijevom bivšom ženom Sidoni Bjemont, sa kojom Adil ima blizance.

Pamela je Sidoni pisala da joj je Rami "zgnječio obe ruke" i "vukao je okolo za kosu" tokom svađe i tuče koju su imali prošlog leta.

Andersonova se javila Ramijevoj bivšoj u nameri da sa njom postane prijateljica.

Bjemontova je rekla da su ona i Rami nastavili da budu bliski i da imaju seksualne odnose, a Rami je njoj rekao da je romansa sa Pamelom samo za publicitet.

Sidoni i Rami navodno su prekinuli vezu 2017. godine, kada je on počeo da izlazi sa Pamelom.

*ALT

Sidoni Bjemont tvrdi i da joj je Rami rekao kako su on i Pamela samo prijatelji i da ne žive zajedno.

Andersonova je odgovorila da su ona i Rami kupili zajednički stan.

"Žao mi je. Živim sa Adilom više od dve godine. Nikada nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga. Zauvek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam da odem 10 puta, ali uvek me pronađe i preklinje da ga primim nazad."

Pamela je optužila Ramija i da ju je izolovao od voljenih, na šta je aludirala u svojoj prvoj objavi o prekidu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.