Veze i odnosi

Momci, hvatajte beleške: Ako ovo nije ljubav, šta je? FOTO

Vitez na belom konju je spasao njene veštačke trepavice.

Petak, 28.06.2019.

12:32

Izvor: super zena

Momci, hvatajte beleške: Ako ovo nije ljubav, šta je? FOTO
Ilustracija: depositphotos/Subbotina

Podeli:

Ovaj čovek je proglašen herojem, pošto je spasao lažne trepavice svoje devojke koja je zaboravila da ih skine pre spavanja.

Momci, spremite se da hvatate beleške, ovo je sigurno najbolji način da osvojite njeno srce.

Jedan brižni mladić je skinuo lažne trepavice sa svoje pijane devojke koja je posle izlaska legla da spava. Skinuvši trepavice sa nje, on ih je stavio na parče papira i čak obeležio koja trepavica je leva, a koja desna.

Kada se njegova devojka probudila dočekalo ju je iznenađenje koje je podelila sa svojim pratiocima na Tviteru.

Na svom nalogu na Tviteru objavila je sliku trepavica spuštenih na kuhinjski ubrus i iznad njih su se nalazila slova "L" (leva) i "R" (desna), devojka je uz sliku dodala i tekst: "Bila sam pijana i skinula sam trepavice, a moj dečko ih je pokupio i stavio na parče papira, i čak obeležio koja ide na koje oko".

Tvit je ubrzo postao viralan i mnogi su ostavljali komentare poput: "Gde mogu da nađem ovakvog dečka?"; "Požuri i udaj se za njega"...

Nažalost, nisu svi komentari bili pozitivni, bilo je pratilaca koji nisu bili oduševljeni: "Veštačke trepavice su kao čarape, što znači da nemaju levu i desnu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.