Veze i odnosi

Pompezna svadba ili intimno venčanje? Pevačica i glumac uskoro staju na ludi kamen

Pevačica Kejti Peri i glumac Orlando Blum, koji uveliko rade na organizaciji svog venčanja, do kraja godine bi trebalo da organizuju svadbeno veselje.

Petak, 28.06.2019.

14:55

Izvor: super zena

Pompezna svadba ili intimno venčanje? Pevačica i glumac uskoro staju na ludi kamen
Foto: Getty/Michael Kovac

Podeli:

Kejti i Orladno su angažovali organizatora venčanja kako bi isplanirali svaki detalj proslave.

"Kejti je ta koja ima glavnu reč, ali je i Orlando uključen u planiranje. Najbitnije je da njih dvoje nisu pod stresom. Na svadbenom veselju biće pozvani najbliži članovi porodice i njihovi prijatelji", piše magazin Pipl.

Pevačica navodno želi veliko venčanje uz pompeznu najavu i veliku svadbu, dok Orlando ne želi da pravi spektakl od venčanja, već da se ono obavi u tajnosti i uz najuži krug porodica i prijatelja.

*ALT

Kejti i Orladno se započeli vezu 2016. godine, da bi godinu dana kasnije objavili da su raskinuli.

Ove godine su odlučili da ljubavi daju novu šansu, pa se tako par za Dan zaljubljenih i verio. Prsten koji je Kejti dobila od Orlanda koštao je pet miliona dolara.

"Dogodilo se to na Dan zaljubljenih. Bilo je preslatko. Otišli smo na večeru i mislila sam da ćemo nakon toga da odemo da gledamo neke umetnine, ali smo umesto toga ušli u helikopter. Pitao me je da li hoću da se udam za njega. Sleteli smo na krov u Los Anđelesu, a moja porodica i prijatelji su bili tamo. To je tako dobro izveo", rekla je Kejti nakon veridbe.

I Orlandu i Kejti ovo će biti drugi brak. Orlando je sa manekenkom Mirandom Ker, sa kojom ima sina, bio u braku tri godine, a Kejti je bila dve godine u braku sa komičarem Raselom Brendom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.