Veze i odnosi

"Ova haljina nikako nije prikladna za venčanje, jedino gde je može nositi je na plaži..."

Društvene mreže su našle novu žrtvu, koja je zaslužila za sve zlobne komentare koje je dobila. Devojka sa neobičnom modnom idejom insistirala je da kao deveruša na sestrinom venčanju nosi čipkanu - providnu haljinu...

Nedelja, 30.06.2019.

14:41

Izvor: Super Žena, Mirror.co.uk

Foto: Depositphotos / Stan_pit

Podeli:

Naći savršenu, elegantnu i po pravilima korektnu haljinu za nečije venčanje je težak zadatak za svaku ženu. Često za to mora da se odvoji ceo dan, nekada i dva, kako bi se obišli svi butici i isprobale razne kombinacije sa faltama, maramam i šljokicama.

Jedina teža misija od ovoga je da kao deveruša nađete haljinu u kojoj ćete izgledati savršeno, ali ne bolje od same mlade.

Jedna deveruša je odlagala potragu za ovakvom haljinom dokle je mogla, ali kada ju je mlada, inače njena sestra, pitala koju će haljinu nositi dobila je sliku crne čipkaste haljine koja otkriva sve. Mlada je prvo mislila da je u pitanju šala, ali pošto je dobila potvrdu da je ovo haljina koju će njena sestra nositi bilo je jasno da nije.

Mlada je potom objavila na svom Fejsbuk nalogu da je njena sestra bila informisana još u januaru kada će venčanje tačno biti i da zbog njenog lošeg modnog izbora neće biti pozvana na proslavu.

Objava je privukla paznju mnogih koji su stali na stranu mlade. Jedan korisnik je komentarisao „ova haljina nikako nije prikladna za venčanje, jedino gde je može nositi je na plažu i to samo ako planira da sedi i pije koktele celo dan“.

Mlada je potom dodala u svojoj objavi jednu bitnu informaciju:

„Ona nije ni htela da bude deveruša ali sada misli da je pozvana idalje na devojačko veče i sve zabave pre venčanja... E pa izvini, ali ne!“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare