Veze i odnosi

Na ovaj tip zavodnika žene najčešće "nalete"

Ženama često nije lako da procene nameru muškarca. Da li on misli nešto ozbiljno sa njom ili mu je namera da ženu samo odvede u krevet.

Utorak, 16.07.2019.

12:15

Izvor: Index

Na ovaj tip zavodnika žene najčešće
Foto: depositphoto/EdZbarzhyvetsky

Podeli:

Prema pisanju Kosmoplitena, postoje tri ultimativna tipa zavodnika sa kojima se tokom života sretne gotovo svaka žena, naročito u letnjim mesecima, a njihovi detaljni opisi pomoći će vam da napravite razliku između "muljatora" od frajera koji zaslužuje drugu priliku.

Pravi džentlmen

Svojim manirama dokazuje da džentlmeni još uvek postoje, ali je i zavodnik koji itekako zna šta radi kada se nabacuje ženama. Šarmiraće vas nekim originalnim izrazom i komplimentima zbog kojih ćete se osećati kao dama, a ne kao žrtva "lova". Zatim će iskoristiti i sve druge džentlmenske trikove sa kojima je siguran da će apsolutno oboriti s nogu svaku ženu koja voli da je muškarci tretiraju kao kap vode na dlanu. Ako se prepoznajete, onda je ovo savršen frajer za vas.

Vešti šarmer

Ovakav tip frajera vrti se oko žene sa samo jednim ciljem - da je odvuče u krevet. On zna sve trikove u knjizi i retke odolevaju njegovom šarmu pa je vrlo vešt u uveravanju žena da su one jedine za njega. Ali sve je to samo prazna priča kako bi vas obrlatio i ovakav frajer uglavnom nije materijal za ozbiljnu vezu.

Ozbiljan gospodin

On nije jedan od onih koji će vam prići sa nekom izlizanom frazom koju ste čule već sto puta i prići će vam samo ako ga stvarno zainteresujete. Ozbiljan gospodin želeće da priča sa vama o vama, i zaista će ga zanimati vaše detinjstvo, politička uverenja i slične teme koje će prethodno spomenuti zavodnici radije izbeći pri upoznavanju sa vama. A razgovor je sve što ćete dobiti od njega pri prvom susretu, ali nemojte da mislite da to znači i da ga ne zanimate. Naprotiv, ovo je najbolji kandidat za dečka i verovatno jedini koji će vas pozvati ako na njega ostavite dobar utisak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.