Veze i odnosi

Začinite vaš seksualni život uz pomoć ove zanimljive igračke

Ukoliko ste početnik u upotrebi seks igračaka, onda vam uputstvo za upotrebu prstena za penis i te kako treba.

Ponedeljak, 22.07.2019.

16:16

Izvor: super zena

Začinite vaš seksualni život uz pomoć ove zanimljive igračke
Foto: Depositphotos/bezikus

Podeli:

Verovatno ste ovo prstenje namenjeno za seksi igrarije videli na policama u bolje snabdevenim drogerijama ili apotekama, ali ni ne sanjate koliko je ova igračka odlična jer povećava performans muškarca u seksu i zadovoljstvo na nekoliko načina.

Mali prsten koji se stavlja na koren penisa ne samo da čini erekciju jačom već pomaže muškarcu i da duže izdrži u seksu. Uz to, može da vam pruži višestruke orgazme.

Uprkos svemu tome, neki muškarci ipak imaju strah od toga da stave svog vršnajka u mali krug koji će ih stegnuti u korenu. Ukoliko ste radoznali da probate neki, pročitajte sve o njima pre nego ih kupite.

*ALT

Prsten zadržava krv unutar uda i čini erekciju jačom i postojanijom. Na taj način možete da se izborite sa erektilnom disfunkcijom od koje pati veliki broj muškaraca. Boljim performansom u krevetu imaćete i više samopouzdanja, a vaši i orgazmi vaše partnerke biće mnogo jači.

Borba sa erektilnom disfunkcijom: Ne osuđujte, budite podrška

Upotreba prstena je veoma bezbedna ukoliko se pridržavate uputstva. On treba da bude tesan, ali ne toliko da stvara neprijatnost i utrnulost, piše Menshealth.

Koristite one silikonske koji mogu da se podese i obavezno ga skinite posle 20 minuta, jer ukoliko ostane duže na vama može da dovede do oštećenja tkiva penisa. Neka vam intimna regija bude sa što manje dlaka, jer tako nećete imati neprijatan osećaj bockanja i čupanja.

Postoji podesivo prstenje koje sami možete da nameštate, rastegljivi koji se navlače, vibrirajući za veće zadovoljstvo i čvrsti koji su najrizičniji za upotrebu. U zavisnosti od vašeg iskustva sa ovim prstenejm birajte i vrstu koju ćete da koristite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare